Çay Sarıkadı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, sorgulayan, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: -

Saatler: 09.00-14.30
Isınma: Soba
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://caysarikadiio.meb.k12.tr

Adres - Çaysarıkadı Köyü

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yaklaşık olarak 400 kişilik bir yerleşim yeri olan Çaysarıkadı köyünde bulunmaktadır.

Adres - Çaysarıkadı Köyü

Ulaşım Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden 30 dakikada bir kalkan servislerle rahat bir şekilde sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 10 il merkezine 55 km uzaklıktadır.